Arjen en Joris Op Reis naar.... Haarlemmermeer, 24 en 25 augustus

arjen-joris-op-reis-haarlemmermeer-290Ons motto is Samen Kansen Creëren. Dat doen wij tijdens de beurs EvenementContact, tijdens de Samen Kansen Creeren borrels en tijdens Arjen en Joris op reis....

Arjen en Joris Op Reis is een tweedaags programma waarbij de organisatoren je meenemen naar een stad of regio. We gaan de mooiste locaties bekijken, de lekkerste hapjes van de streek proeven, inspirerende mensen ontmoeten en als klapstuk altijd even goed op stap, want dan worden echt vrienden gemaakt.

=> Dit keer met gratis ticket naar Mysteryland! <=

Waarom doen wij dit? Omdat het kan en omdat wij het leuk vinden! - Lekker eten, drinken, leuke dingen doen, mensen leren kennen en verbinden. En om een mooie locatie eens goed uit te lichten.

De vierde editie gaat naar de Haarlemmermeer. Een prachtige omgeving bestaande uit diverse plaatsen: o.a. Hoofddorp, Vijfhuizen, Nieuw- Vennep en Badhoevedorp. De gemeente telt maar liefst 26 dorpen gelegen binnen de Ringvaart. Ook Schiphol behoort tot Haarlemmermeer. Kortom een zeer divers en aantrekkelijk aanbod van locaties, terreinen en activiteiten, wat wellicht niet bij iedere eventprofessional bekend is. I.s.m. citymarketing Haarlemmermeer hebben we een prachtige tweedaagse reis samengesteld langs de mooiste locaties.

Maandag 24 augustus 2015

09.30 uur Ontvangst in Steigenberger Airport Hotel Amsterdam (tevens overnachtingslocatie).

Tot 18.00 uur tour door Haarlemmermeer met o.a. een heerlijke lunch in Papa's Beachhouse en een kijkje achter de schermen bij de opbouw van Mysteryland.

18.00 uur Diner bij Restaurant Premiere

20.00 uur Borrel in de Hoofdvaartkerk

22.00 uur Terug naar hotel voor afzakkertje…

Dinsdag 25 augustus 2015

Tot 14.00 uur enkele ludieke activiteiten en bezoek aan twee prachtige locaties.

Om 12.30 uur sluiten we af met een lunch in Kunstfort bij Vijfhuizen.

Dit unieke programma is voorbehouden aan eventmanagers, meetingplanners en alle andere gezellige mensen die verantwoordelijk zijn voor de organisatie van bijeenkomsten. Gezien de verwachte animo, is de kans groot dat er een screening volgt.

Er is slechts plek voor 25 eventmanagers. Kosten voor gehele programma inclusief twee keer lunch, diner, borrel, overnachting en…. Ticket Mysteryland voor de zondag (lees meer): € 50,00 excl. BTW.

Aanmelden via arjen@branchecontact. Bij goedkeuring sturen wij de factuur toe en alle ins en outs van de reis naar de Haarlemmermeer. Kosten voor deelname is een kleine bijdrage van € 50,00 excl. BTW

Een kleine impressie:

haarlemmermeer

Bereid je voor, Limburg en Zwolle en Leiden was te gezellig!:

Maastricht

kroeg-zwolle leiden-kroeg-240