Dierenpark Amersfoort op 16 juni 2015

Op 16 juni 2015 vindt de 8de editie plaats van de Samen Kansen Creëren bijeenkomst. Op een prachtige en inspirerende locatie in Amersfoort: Dierenpark Amersfoort.


dierenpark Amersfoort-290Programma:

13.00 Mogelijkheid om het dierenpark te bekijken op eigen gelegenheid
15.00 Ontvangst met een drankje
15.30 Plenaire sessie
Erik van Vliet
Daniel Seesink
17.00-18.30 Netwerkborrel

 

dierenpark-amersfoort-feesten-vergaderenDierenpark Amersfoort: Zaken doen tussen de wilde dieren..

Feesten en Vergaderen tussen 1500 dieren!
De centrale ligging, in een bosrijke omgeving, en heel veel bijzondere dieren maakt DierenPark Amersfoort een unieke en originele locatie voor een zakelijke bijeenkomst of feestelijke gelegenheid!

Het park is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Ze helpen graag met het organiseren van een inspirerende dag. Natuurlijk is er van alles mogelijk op culinair gebied. Het team van Dierenpark Amersfoort denkt met je mee!

Lees meer over de mogelijkheden op de website.

Sprekers:

erikvanvlietBioloog en Dierentuinarchitect Erik van Vliet

Erik van Vliet is de ontwerper van DierenPark Amersfoort en heeft daarnaast een eigen bureau voor dierentuin architectuur. Hij vertelt over de geschiedenis van dierentuinen en de raakvlakken met de menselijke houding ten opzichte van de natuur. In een inhoudelijk verhaal worden de netwerkstructuren van chimpansees, bavianen en olifanten vergeleken met het gedrag en organisatiestructuren van mensen. Kortom een inspirerend verhaal!

 

 

 

 

daniel-seesinkDaniel Seesink (Bewust Zoo!)

“If you don’t understand apes, you don’t understand people”

In zijn lezing Leren van Apen: Feedback en Leiderschap laat biologiedocent en gedragskundige Daniel Seesink van Bewust Zoo! op inspirerende wijze zien welke biologische mechanismen het gedrag van apen, maar ook ons eigen gedrag sturen. Door naar apen als chimpansee en gorilla te kijken maakt hij ondernemers en leidinggevenden bewust van het feit dat ook zij dagelijks gebruik maken van oergedrag om te communiceren en leiderschap te tonen.

Wist je bijvoorbeeld dat:

  • imponeergedrag natuurlijk gedrag voor leiders is?
  • een zilverrug gorilla onmogelijk een chimpansee-groep kan leiden?
  • wij veel vaker zouden moeten vlooien?

Met DierenPark Amersfoort als ‘praktikumlokaal’ zul je tot nieuwe en direct toepasbare inzichten in je eigen en in andermans gedrag komen. Ga voor meer informatie naar www.bewustzoo.nl.

 

clickshotsClickshots - evenementenfotografie

Clickshots draagt weer zorg voor een mooi verslag in beeld van de bijeenkomst.

netwerkappNetwerkapp

Welke kansen creëer jij voor jezelf? Op de bijeenkomst ontmoet jij vakgenoten of wellicht wel die nieuwe klant of samenwerkingspartner waar je graag mee zou willen werken. Laat het niet aan het toeval over en maak nu alvast kenbaar via de Netwerkapp waar je naar op zoek bent. Wie weet krijg je bijval uit onverwachte hoek en app je al een afspraak voordat het event is begonnen.

Instructies over het installeren en in gebruik nemen van de Netwerkapp vind je hier.

De Netwerkapp werkt op basis van eigen regie; actie is reactie. En wil je meer weten over de Netwerkapp en de aanvullende diensten voor jouw event? Wij - Elma Bassa & Margriet de Groot - komen graag vrijblijvend een kop koffie drinken om nader kennis te maken. www.netwerkapp.nl

No Show..

Zoals aangegeven berekenen wij voor deze borrel incl. entree slechts € 10,00 excl. BTW. De afgelopen edities hebben wij gemerkt dat met dit bedrag de no show met 75 % wordt teruggebracht.

Dus, kosten toegangskaart ivm No Show (prijs excl BTW):

  • € 15,00 OF
  • € 10,00 + tip 1 relatie uit je netwerk (betaal sociaal)

toegangskaart