Arjen en Joris Op Reis naar.... Leiden, 28-29 mei 2015

arjen-joris-op-reis-leiden-240Ons motto is Samen Kansen Creëren. Dat doen wij tijdens de beurzen EvenementContact en Duurzaam 2015, tijdens de Samen Kansen Creeren borrels en tijdens Arjen en Joris op reis....

Arjen en Joris Op Reis is een tweedaags programma waarbij de organisatoren je meenemen naar een stad of regio. We gaan de mooiste locaties bekijken, de lekkerste hapjes van de streek proeven, inspirerende mensen ontmoeten en als klapstuk een onvervalste kroegentocht o.l.v. een kenner van het plaatselijk nachtleven. Want in de late uurtjes maak je makkelijker nieuwe vrienden.

Waarom doen wij dit? Omdat het kan en omdat wij het leuk vinden! - Lekker eten, drinken, leuke dingen doen, mensen leren kennen en verbinden. En om een mooie locatie eens goed uit te lichten.

Wat we gaan doen, dat maken we natuurlijk nog niet exact bekend. Maar dat het weer top wordt, daar steken we onze handen voor in het vuur!

De derde editie gaat naar Leiden. Bruisend, jong, historisch met heel veel unieke mogelijkheden voor een event, congres of andere meeting.

28 mei 2015

09.30 uur Ontvangst en kennismaking deelnemers - natuurlijk met koffie en wat lekkers.

10.30 uur Uniek programma in en rondom Leiden met heel veel highlights en activiteiten.

18.00 uur Opfrissen in één van de mooie hotels

19.30 uur Diner

22.00 uur Leidse kroegentocht o.l.v. .....studenten.

29 mei 2015

Uitslapen en ontbijt

10.00 uur Verrassende gezonde, inspirerende afsluiting..

12.00 uur Einde reis naar Leiden

Dit unieke programma is voorbehouden aan eventmanagers, meetingplanners en alle andere gezellige mensen die verantwoordelijk zijn voor de organisatie van bijeenkomsten. Gezien de verwachte animo, is de kans groot dat er een screening volgt.

Aanmelden via arjen@branchecontact. Bij goedkeuring sturen wij de factuur toe en alle ins en outs van de reis naar Leiden. Kosten voor deelname is een kleine bijdrage van € 50,00 excl. BTW

Met dank aan:

logo-twogather-100leidenmarketing-100

Een kleine impressie:

leiden

Bereid je voor, Limburg en Zwolle was te gezellig!:

Maastricht

kroeg-zwolle