Kans: Unieke pitch- of beurstraining 19 januari

Wij (Arjen & Joris) lopen al langer met het idee rond van een specifieke pitchtraining. Velen van jullie hebben vaak een moment waar je even op een luchtige maar effectieve manier jezelf of je bedrijf in 30 seconden moet pitchen!
Arjen Lemstra: “Diverse bezoekers lieten ons weten dat ze tijdens de laatste editie van onze beurzen niet werden aangesproken door de exposanten. Durft men niet meer te pitchen?”

slapendestandhouderSta je wel eens op een stand als exposant op een beurs of tijdens een congres? Moet je jouw product of dienst wel eens in 30 seconden op een luchtige maar erffectieve manier presenteren? Op 19 januari 2015 ben jij als lid van onze Samen Kansen Creëren groep uitgenodigd voor een unieke pitch- of beurstraining (slechts € 15,00 pp!), georganiseerd in samenwerking met Taets Art and Event Park, Master in Eventmanagement en Han Leenhouts van Sales & Pepper

John Cleese
Hoe lang geleden heeft John Cleese zijn video ( VHS, betamax of zelfs video 2000 ) opgenomen. Juist in 1975. Vele van jullie waren nog niet eens geboren. Toch had deze trainersfilm profetische waarde. Ook vandaag vraag je je soms af hoe het toch komt dat mensen beurzen de rug toekeren. Waarom ze zeggen: "Daar hebben we te weinig uitgehaald." De beelden van John Cleese uit de productie How not to Exhibit zijn hilarisch, vol humor en zelfspot maar bovenal waarder dan waar. Op het moment dat je wijst naar een organisator van een beurs of naar de marktomstandigheden, wijzen er altijd 3 vingers naar jezelf. Want wees eerlijk, heb je dan 8 uur lang alle kansen weten te pakken? Was je alert, opgewekt en een voorbeeld voor onze branche? Denk je oeps ik wil helemaal niet wijzen, maar meer rendement en plezier? Kom dan naar deze uiterst praktische sessie van Han Leenhouts van bureau Sales & Pepper. Van 15.00 uur tot 17.30 uur deelt Han ervaringen uit meer dan 1500 trainingen in 28 landen (conclusie: overal hetzelfde :-) ). Zie www.salesandpepper.com voor wat mooie clips en achtergrond.

Let op: we hebben maar 100 plaatsen! VOL=VOL

knop-inschrijven

Datum: 19 januari 2015
Locatie: Taets Art & Eventpark, Hemkade 18 (Hembrugterrein), 1506 PR Amsterdam – Znstd
Tijden: 14.30 uur inloop met drankje, 15.00 uur tot 17.30 uur training
Kosten: Slechts € 15,00 excl. BTW kosten per deelnemer.

logo-taets logo-sales-pepper logo-miem