Deelnemer Login

Volg ons: facebooktwitterlinkedin

#SKC2015

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!
captcha
Attentie
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Netwerkbijeenkomsten

skcborrel220De netwerkbijeenkomsten die BrancheContact organiseert vinden vier keer per jaar plaats; in de zomer, herfst, winter en lente. Bedrijven uit diverse branches worden bij elkaar gebracht om te netwerken en een stuk inhoudelijk programma te ervaren. Deze netwerkbijeenkomsten worden op verschillende locaties in Nederland georganiseerd, steeds met inspirerende sprekers.

Toegang is gratis. Er zijn echter vaak een beperkt aantal bezoekers mogelijk. Deelnemers van events van BrancheContact hebben voorrang op toegang tot onze netwerkbijeenkomsten. Meld je aan en je hoort spoedig of je toegang hebt of niet.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief

Hieronder zijn de bijeenkomsten aangegeven. Klik op 'Meer' om het geheel te lezen en je aan te melden voor de betreffende bijeenkomst.

 


 

Vue - bioscoop Hilversum op 6 juni 2016

Op 6 juni 2016 vindt de 11de editie plaats van de Samen Kansen Creëren bijeenkomst. Op een prachtige, vernieuwende en inspirerende locatie in Hilversum: Vue.

Lees meer...

ArenA & Jaz in the City Amsterdam 21 maart 2016

Op 21 maart 2016 vindt de 10de editie plaats van de Samen Kansen Creëren bijeenkomst. Dit keer op twee prachtige en inspirerende locaties: Amsterdam ArenA Congrescentrum en Hotel Jaz in the City Amsterdam.

Lees meer...

Middag van het verhaal - 25 januari 2016

Op 25 januari 2016 (Blue Monday) vindt de 1ste editie plaats van de Middag van het Verhaal in de Pier Scheveningen. Een inspirerende middag waarin vijf toonaangevende sprekers hun visie geven op het belang van een goed verhaal in je business. 

Lees meer...

De Pier Scheveningen op 25 januari 2016

Op 25 januari 2016 vindt de 9de editie plaats van de Samen Kansen Creëren bijeenkomst. Dit keer op de unieke locatie De Pier Scheveningen

Lees meer...

Arjen en Joris Op Reis naar.... Haarlemmermeer, 24 en 25 augustus

arjen-joris-op-reis-haarlemmermeer-290Ons motto is Samen Kansen Creëren. Dat doen wij tijdens de beurs EvenementContact, tijdens de Samen Kansen Creeren borrels en tijdens Arjen en Joris op reis....

Arjen en Joris Op Reis is een tweedaags programma waarbij de organisatoren je meenemen naar een stad of regio. We gaan de mooiste locaties bekijken, de lekkerste hapjes van de streek proeven, inspirerende mensen ontmoeten en als klapstuk altijd even goed op stap, want dan worden echt vrienden gemaakt.

=> Dit keer met gratis ticket naar Mysteryland! <=

Lees meer...

Facebook

Contact opnemen

Voor vragen neem contact met ons op.

Westerweg 270, 1815JK Alkmaar
+31 (0) 72 520 79 22
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.