Middag van het verhaal - 25 januari 2016

Op 25 januari 2016 (Blue Monday) vindt de 1ste editie plaats van de Middag van het Verhaal in de Pier Scheveningen. Een inspirerende middag waarin vijf toonaangevende sprekers hun visie geven op het belang van een goed verhaal in je business. 

depierbuiten 290Programma:

13.30 Ontvangst op de Pier Scheveningen met koffie en thee
14.00 Aanvang Middag van het Verhaal
15.30 Pauze met mogelijkheid om de Pier Scheveningen te bekijken
17.00-17.30 Afsluitende borrel

Middag van het Verhaal

BrancheContact organiseert in 2016 de 8ste editie van EvenementContact, de beurs waar alleen het verhaal telt. No nonsense. Ruim 300 exposanten zijn aanwezig om hun verhaal aan de 3500 bezoekers te vertellen. Om ze hiermee te helpen organiseren deze unieke Masterclass. Die echter niet alleen voor exposanten is, maar voor iedereen uit de Live Communicatie branche. Want de komende jaren wordt een eigen en uniek verhaal steeds belangrijker om het onderscheid te kunnen maken.

Arjen Lemstra: “Niet alleen tijdens onze beurs, maar ook bijv. tijdens netwerkbijeenkomsten en op LinkedIn profielen zie ik dat zowel ZZP ers als bedrijven hun verhaal vaak niet goed kunnen vertellen. Wat ze doen is vaak wel duidelijk, maar de Waarom ontbreekt".

Sprekers:

Cyriel Kortleven 200Cyriel Kortleven: Made to Stick

Internationaal spreker en auteur van de bestseller Meer met Minder. Deze symphatieke Belg neemt ons mee in P(l)akkende verhalen. Waarom blijven sommige verhalen plakken en ben je de andere gelijk weer vergeten. Cyriel weet als geen ander om je op een heldere manier aan het denken te zetten.

 

john van schagen 200John van Schagen: Hoe krijgt jouw verhaal media-aandacht

Journalist, dagvoorzitter en presentator. In het dagelijks leven werkzaam voor BNR Nieuwsradio, waar hij o.a. verantwoordelijk is voor het business-programma zakendoen met en BLT. Hij schrijft voor Management Team, Sprout, Metro en Telegraaf.

Hoe krijg je media-aandacht? BNR-Journalist John van Schagen legt uit wat het verschil is tussen het persbericht dat een artikel op de voorpagina oplevert en een persbericht dat de prullenbak in gaat. 
En hoe kun je jezelf als expert in de markt zetten zodat de media jou gaan bellen.

 

ad bastiaanse 200Ad Bastiaanse: De Kunst van Corporate Storytelling

Is afgestudeerd aan de Amsterdamse Hogeschool der Kunsten/Faculteit Theater. Hij is al ruim 25 jaar actief als acteur / spreker / dagvoorzitter /trainer in het bedrijfsleven.
Sinds 15 jaar is hij als gastdocent aan het Advanced Management Program van Universiteit Nyenrode waar hij les geeft op het gebied van Creativiteit en Authentiek Leiderschap.

Hij neemt ons tijdens de Middag van het Verhaal mee naar de oorsprong van Storytelling.

  • Hoe vertel ik mijn eigen unieke verhaal?
  • Wat is het geheim van invloed en overtuigingskracht?
  • Hoe dring ik diep door in de belevingswereld van mijn publiek?
  • Wat is de kracht van beeldspraak, humor en spontaniteit?
  • Hoe zorg ik ervoor dat mijn verhaal wordt doorverteld? 

arjen 200Arjen Lemstra: 15 seconden om te boeien

Eventprofessional, Optimist, Levensgenieter en mede-organisator EvenementContact.

Tijdens deze middag zal hij zijn visie geven op het belang van een goed verhaal tijdens deelname aan een beurs, waar je 
maar 15 seconden hebt om iemand te interesseren om verder te luisteren.

 

Wout Plevier 200Wout Plevier: Elke mens heeft zijn eigen verhaal en succes. Het verhaal is wat telt!

Entertrainer, coach, muzikant en inspirerende spreker.

Wout zal deze middag leiden, samenvatten en het publiek inspireren met zijn inzichten die hij heeft opgedaan in zijn onderzoek naar Persoonlijke Effectiviteit. 
De komende jaren zal het belang van een goed verhaal het werkelijke onderscheid gaan maken tussen een succesvolle en niet succesvolle business.

 

clickshotsClickshots - evenementenfotografie

Clickshots draagt weer zorg voor een mooi verslag in beeld van de bijeenkomst. 

 

Connact logo 240Connact App

Meer uit de middag halen? Maak gebruik van de CONNACT APP! Om de interactie met elkaar een handje te helpen is de CONNACT APP ontwikkeld: op eenvoudige wijze in contact komen met de juiste personen.

Meer informatie over hoe het werkt en installeren, vind je hier.

Boek je ticket!

banner clcvectaKosten € 69,50. Exposanten EvenementContact en leden CLC Vecta krijgen een speciale korting. Stuur hiervoor een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

TOEGANGSKAART