01-header-subpage-bezoekers
02-header-subpage-bezoekers
03-header-subpage-bezoekers
04-header-subpage-bezoekers
Previous Next Play Pause

Toegangskaarten Congres, Beurs & Seminars, Feest

Als eventprofessional mag je dé dag voor de totale evenementenbrache niet missen. Een groot aanbod van toeleveranciers, locaties, acts, activiteiten, cateringconcepten en nog veel meer. Met de grootste en gezelligste netwerkborrel van de branche en het 10 jarig jubileumfeest bij Strand Zuid!

Toegang beurs, seminars incl. TalentStage en netwerkborrel

- 10.30 tot 19.00 (t/m 11 februari gratis met Betaal Sociaal, daarna € 25 incl BTW)

Je vindt tijdens EventSummit 2018 een zeer gevarieerd aanbod van 500 exposanten die je met hun producten & diensten helpen om de kwaliteit van toekomstige events te verbeteren. Daarnaast is er een uitgebreid en inspirerend kennisprogramma. Lees meer over het inhoudsprogramma. 

knop Beurs   knop lees meer

 

Toegang Congres Creativiteit & Anders denken

- 09.30 tot 12.30 (97 euro)

Tijdens dit congres voorafgaand aan de beurs, zullen keynotesprekers uit de wetenschap, kunst, filosofie en muziek jouw creativiteit een boost geven. Meer informatie, klik hier.

Let op! - ben je (corporate) eventmanager, dan betaal je € 47 ipv € 97 excl. BTW. Vraag dit aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

knop congres   knop lees meer

 

Toegang 10 jarig Jubileumfeest bij Strand Zuid

- 19.00 tot 23.00 (37 eur incl 4 consumpties & walking diner)

Vier het 10 jarig jubileum van EventSummit mee in Strand Zuid. Walking Dinner, lekker drankjes, topentertainment en een honderden branchegenoten.

knop jubileum    knop lees meer


Voor vragen neem gerust contact met ons op.

Laat je inspireren door prominente sprekers, kom in contact met vernieuwende aanbieders, beleef de acts, activiteiten, cateringconcepten en meer. En sluit af met de gezellige netwerkborrel.

 

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha