eventsummit inhoud
header-subpage-inhoudsprogramma-01
Sprekers
Previous Next Play Pause

Inhoudsprogramma 2018

Dit jaar bestaat het inhoudsprogramma tijdens EventSummit uit 3 onderdelen:

  • Ochtend congres Creativiteit & Anders denken (aparte toegang - vanaf € 47,00 excl BTW)
  • Seminar programma op de beursvloer, verdeeld over drie podia (gratis toegang)
  • TalentStage (gratis toegang)

Congres Creativiteit & Anders Denken (09.30 -12.30 uur)

Voorafgaand aan de beurs EventSummit, vindt er een congres plaats met het thema Creativiteit en Anders Denken. Diverse andersdenkende keynotesprekers nemen je mee in hun wereld van creativiteit. Leer van onze neuropsycholoog, kunstenaar, vrije denkers, theatermaakster en fotograaf.

In 2017 kregen we een 8.7 als rapportcijfer. Dit congres mag je als Corporate Eventmanager absoluut niet missen. Dus schrijf je snel in. Vol = helaas vol.

(kosten: 97,00 | eventmanagers/opdrachtgevers krijgen 50,00 korting, neem hiervoor contact met ons op)

knop meer info toegang


Seminars overdag

Content = king. We hebben maar liefst vier podia bomvol interessante en inspirerende content. Voor innovatie ga je naar het podium Tech & Innovatie. Op de FestivalStage belichten sprekers uit de festivalwereld diverse actuele onderwerpen. In de Parkzaal kun je vanaf 13.00 uur naar interessante keynotes, mede mogelijk gemaakt door de brancheverenigingen CLC Vecta, MPI en VVEM. Dit gehele programma is gratis te volgen met een vol=vol beleid. Wil je een sessie meemaken, wees dan op tijd bij de ingang van de betreffende seminarruimte.

knop meer info toegang


TalentStage

In samenwerking met DeSpreker.nl en het HetSpreektheater.nl organiseert EventSummit een TalentStage tijdens de beurs. 

knop meer info toegang

 

STRTFSTVL

Uniek voor de komende editie is de samenwerking met het STRTFSTVL (event voor boekers van hoogwaardige en internationale straatacts). Zij hosten tijdens EventSummit een theater met daarin nationale en internationale acts.

Onder de naam STRTFSTVL Preview vindt tijdens EventSummit een uniek showprogramma plaats met een aantal topartiesten die ook acte de presence zullen geven tijdens STRTFSTVL Showcase 2018 dat op 18 en 19 februari plaats zal vinden in DeFabrique te Utrecht.
In een wervelend programma zullen acrobaten, jongleurs en andere spectaculaire artiesten uit binnen - en buitenland hun prachtige shows opvoeren.

Tussen de shows door kunt u tijdens EventSummit een praatje maken met de artiesten en organisatoren van STRTFSTVL.

knop meer info toegang

Laat je inspireren door prominente sprekers, kom in contact met vernieuwende aanbieders, beleef de acts, activiteiten, cateringconcepten en meer. En sluit af met de gezellige netwerkborrel.

 

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha