00-header-slide-14
00-header-slide-10
00-header-slide-4
00-header-slide-9
00-header-slide-12
Previous Next Play Pause

Nieuws

Ga mee op Thema Tour tijdens EventSummit!

Nieuw dit jaar op EventSummit zijn de Thema Tours met als doel bedrijven met bijzondere diensten en producten snel aan je voor te stellen en te matchen.

Onder leiding van een gids bezoek je zes exposanten die je kort en krachtig in een pitch vertellen wat zij voor bijzonders te bieden hebben; een product of dienst welke voor jou interessant is.

Lees meer...

Wereldprimeur, 360 graden livestream interview Duncan Stutterheim

15 februari om 12.50 uur kun je voor het eerst een 360 graden livestream volgen. Vanuit de FestivalStage tijdens EventSummit zenden we live het interview uit met Duncan Stutterheim (ID&T). In samenwerking met het bedrijf UC360 gaan we op geavanceerde wijze het interview streamen via YouTube.

Lees meer...

Sinterklaas (win) actie!

Sint Joris zat eens te denken, wat hij dit jaar zou schenken.

Piet Arjen hielp mee met de presentatie, er is zelfs een (stand) donatie!

Bekijk nu de vlog, misschien win jij hem nog.

Lees meer...

Arjen op bezoek bij Haarlem Convention Bureau

Deze week was Arjen ook op bezoek in Haarlem voor de Famtrip die door Haarlem Convention Bureau werd gegeven voor Ovation DMC.

Lees meer...

Nieuw educatieplatform voor locaties: School of Venues

school of venuesDe Nederlandse locatiemarkt heeft nu een eigen educatieplatform voor marketingmedewerkers: School of Venues. Het platform is een initiatief van venue marketeer Stijn Oude Vrielink, die jarenlang de marketing deed voor OCEANDIVA en Diederik Smit van High Profile Locaties. Vanaf januari 2018 beginnen zij met hun eerste trainingen, met de missie: marketing toegankelijk maken voor meeting- en event venues.

Lees meer...

Arjen en Joris bezoeken Holland Paviljoen op IBTM

Arjen en Joris bezoeken het Holland Paviljoen op de IBTM in Barcelona, Spanje. Ze spreken daar met diverse Nederlandse bedrijven / exposanten.

Lees meer...

Joris op bezoek bij Pampus Events

Joris is op bezoek bij de Pampus Events in Muiden en sprak met zijn broer en Bart Kuilman. 

Lees meer...

Laat je inspireren door prominente sprekers, kom in contact met vernieuwende aanbieders, beleef de acts, activiteiten, cateringconcepten en meer. En sluit af met de gezellige netwerkborrel.

 

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha